Home
 Links
 Alle calculators

 Afslankproducten
 Afvallen
 Afvallen in een week
 Atkins dieet
 Boeken over afvallen
 Calculators
 Calorie├źn
 Cholesterol
 Dr. Frank
 E-Books
 Eetgedrag
 Fitness
 Gezonde voeding
 Het lukt wel!
 Koolsoepdieet
 Les Mills
 Maaltijdboxen
 MacDonalds
 Ontbijt
 Snel afvallen
 Sonja Bakker
 Sporten
 Strakke buik
 Streep je slank
 Tussendoortjes
 Tv programma's
 Vitamines
 Weetjes
 Workout
 Zwangerschap

   disclaimer & copyright

Les 3: Maak een plan

Les 3: Maak een plan 
In het vorige artikel hebben we gekeken naar het verleggen van je focus. Als je dit weet vast te houden ben je al een heel eind.

Je hebt bepaald wat je einddoel is, wat je wilt bereiken. Ook heb je opgeschreven hoe dit voelt en wat alle positieve aspecten hieraan zijn. Verder weet je hoe het zou voelen als je dit alles niet zou bereiken.

Nu je dit allemaal helder hebt voor jezelf is het tijd om een plan te maken. Op deze website zijn heel veel programma's over afvallen te vinden. Je kan er voor kiezen om een programma te volgen. Elk programma heeft zijn voor en nadelen, kijk wat het best bij je past. Over het algemeen is het echter redelijk simpel, minder eten en minder (frisdrank) drinken. Hoe dan ook, kies een programma of maak desnoods je eigen programma, maar neem die eerste stap!

Bepaal voor jezelf in hoeveel tijd je dit alles wilt bereiken. Hoeveel wil je afvallen? Zoveel programma's als er zijn voor afvallers zoveel variaties in perioden zijn er. Kies wat bij jou past, maar leg de lat niet te laag!

Voel je nu een moment van zwakte, denk je dit haal ik toch niet? Kijk dan nog eens naar je lijstje van Les 2 en bedankt hoe je jezelf zou voelen als je dit alles bereikt hebt!