Home
 Links
 Alle calculators

 Afslankproducten
 Afvallen
 Afvallen in een week
 Atkins dieet
 Boeken over afvallen
 Calculators
 Calorie├źn
 Cholesterol
 Dr. Frank
 E-Books
 Eetgedrag
 Fitness
 Gezonde voeding
 Het lukt wel!
 Koolsoepdieet
 Les Mills
 Maaltijdboxen
 MacDonalds
 Ontbijt
 Snel afvallen
 Sonja Bakker
 Sporten
 Strakke buik
 Streep je slank
 Tussendoortjes
 Tv programma's
 Vitamines
 Weetjes
 Workout
 Zwangerschap

   disclaimer & copyright

Afvallen na bevalling

Afvallen na bevalling 
Uiteraard wil je na je bevalling weer snel op je oude gewicht zitten.. Het eerste wat je hierbij moet weten is: wees geduldig! Ga nooit een crash-dieet volgen in deze periode, dat is echt slecht voor je lichaam. Geef je lichaam in ieder geval 6 maanden de tijd om weer te herstellen. Let uiteraard deze 6 maanden op je voeding. Ga veel bewegen, zo snel mogelijk na je bevalling maar bouw het langzaam op. Ga bijvoorbeeld veel wandelen met je baby.
Een goede manier om na je zwangerschap weer op gewicht te komen, is het geven van borstvoeding. Tijdens de periode dat je borstvoeding geeft mag je best afvallen, als je maar niet op dieet gaat. Op een goede manier op je voeding letten kan natuurlijk wel. Maar let op: het geven van borstvoeding vraagt veel calorie├źn. Als je borstvoeding geeft en ondertussen goed op je eten let, dan kun je geleidelijk afvallen.

Tip: vrouwen die sporten tijdens de zwangerschap blijven uiteraard beter in vorm. Je kan tot aan de uitgerekende datum bijvoorbeeld zwemmen.